image
Sursa foto: Profimedia

Rafael Nadal nu se teme de retragerea din tenis: ”Sunt pregătit pentru următoarea etapă din viața mea”

Rafael Nadal (36 de ani, 2 ATP) a câștigat în 2022 titlurile de la Australian Open și Roland Garros, iar la Wimbledon și US Open a jucat cu chinuit de accidentări.

Deși accidentările i-au dat mari bătăi de cap în partea a doua a sezonului, Rafael Nadal nu se gândește să lase racheta de tenis deoparte.

Jucătorul de tenis spaniol spune că este pregătit pentru momentul în care va fi nevoit să se retragă din ”sportul alb” și transmiste că are cu ce să își ocupe timpul în continuare.

”Sunt o persoană destul de realistă, momentul va veni când va trebui, sunt pregătit pentru următoarea etapă din viața mea în afara tenisului, nu cred că va fi o problemă pentru mine, dincolo de procesul de adaptare la toate schimbările și de asimilare a lucrurilor.

Am multe lucruri importante în viața mea care mă fac fericit dincolo de tenis, tenisul a fost doar o parte importantă din viața mea, dar există și altele la fel de importante sau mai importante. Nu cred că sfârșitul meu poate veni în viitorul apropiat.

Toate schimbările în viață necesită timp pentru a fi asimilate și adaptate, așa mi s-a întâmplat și mie acum șase săptămâni, când am devenit tată pentru prima dată.

Sunt mai obosit, dorm un pic mai puțin, am o nouă preocupare în viață, diferită de tot ce am trăit până acum. Nu sunt nici mai mult, nici mai puțin diferit decât orice alt tată, îmi imaginez că fiecare îl va trăi cu cea mai mare emoție și entuziasm, cu multă fericire și încercând să mă bucur la maximum de momentele pe care le pot petrece cu el”, a spus Rafael Nadal, potrivit Eurosport.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: