image
Sursa foto: GettyImages

Directoarea Consiliului Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă a decedat din cauza Covid-19

Sistemul medical din Republica Moldova a mai pierdut un specialist de valoare. Ministerul Sănătății anunță despre trecerea în neființă a directoarei Consiliului Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă, Narcisa Mamaliga, care era infectată cu virusul Covid-19

Potrivit Ministerului Sănătății, Narcisa Mamaliga, în vârstă de 52 ani, a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus, la data de 6 iulie. La data de 3 august, aceasta a fost transferată, de la Spitalul de Stat, la Spitalul Clinic Republican.

Narcisa Mamaliga s-a născut în anul 1968. A absolvit în anul 1992, USMF „N. Testemițanu”, facultatea Medicină Generală. Aceasta a activat în calitate de medic atât în țară, cât și peste hotare.

Din anul 2012 și până în prezent a activat în cadrul Consiliului de Expertiză Medicală a Vitalității, astăzi Consiliul Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă.

Exprimăm sincere condoleanțe și compasiune familiei, colegilor și prietenilor. Echipa Ministerului și a CNDDCM a pierdut un specialist cu o valoare profesională deosebită”, se arată scris într-un comunicat emis de Minister.

facebook.com/protectiesocialamoldovafacebook.com/protectiesocialamoldova

Noutăţile partenerilor

comentarii: