image
Sursa foto: Getty Images

Pep Guardiola și-a decis viitorul! Spaniolul a semnat prelungirea contractului cu Manchester City

Pep Guardiola a luat o decizie importantă în privința viitorului său. După mai multe săptămâni de speculații, antrenorul spaniol a hotărât să-și prelungească contractul cu Manchester City.

Conform spaniolilor de la Sport, Pep Guardiola și oficialii clubului britanic, Ferran Soriano și Txiki Begiristain, au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului, iar anunțul oficial va veni în cursul zilei de joi.

În ultima perioadă, viitorul lui Pep Guardiola la Manchester City a fost pus sub semnul întrebării, având în vedere faptul că, în ianuarie, ar fi intrat în ultimele șase luni de contract.

Totuși, chiar dacă anul trecut echipa nu a reușit să câștige titlul în Premier League și a fost eliminată în sferturile Champions League, după 1-3 cu Lyon, Pep Guardiola a susținut constant că-și dorește să continue la City.

”Mi-ar plăcea să rămân cât mai mult aici. Este un loc în care mă simt foarte bine, dar trebuie să merit să rămân. Sper să putem face un sezon bun ca să rămân aici”, declara Guardiola luna trecută.

Acum, după ce au ajuns la un acord cu Pep Guardiola, oficialii lui Manchester City trebuie să rezolve alte trei mari probleme din echipă. Fotbaliști esențiali pentru echipă, Sergio Aguero, Kevin de Bruyne și Fernandinho sunt în ultimul an de contract, iar în următoarele săptămâni este de așteptat să se concretizeze negocierile pentru prelungirea contractelor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: