image
Sursa foto: platformada.md

Andrei Năstase: Vă garantez că nu voi permite ca între blocurile locative să apară construcții peste noapte

Scopul celor care au condus și conduc capitala este de a acapara toate zonele de agrement și sport din curțile blocurilor pentru a construi blocuri locative sau alte construcții de interes economic, susține candidatul comun al forțelor proeuropene și antioligarhice, Andrei Năstase.

„Nu le pasă de interesele cetățenilor, ci doar de interesele politice și personale. De ani de zile vedem cum copiii noștri au fost prejudiciați. Neavând terenuri de sport aceștia nu și-au putut desfășura activitățile sportive. Acest lucru se vede foarte bine și din totala lipsă de respect față de sportivii noștri care ne reprezintă atât la nivel național, cât și european!”, a spus Andrei Năstase.

„Vă garantez că nu voi permite ca între blocurile locative să apară construcții imobiliare, peste noapte, pe ascuns, astfel încât oamenii să rămână fără teren, spații verzi, locuri de agrement sau de joacă pentru copii! Diferența dintre mine și ei, e că eu am încredere în oameni, am încredere în voi și în judecata voastră. Iar împreună vom reuși să schimbăm lucrurile în beneficiul cetățenilor” , a declarat Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: