image
Sursa foto: Getty Images

Conor McGregor visează la o centură care să îi poarte numele. Cine este omul care o vrea în colecția sa

Conor McGregor (32 de ani) dorește să le propună oficialilor din UFC să fie creată o centură numită „The McGregor Belt”.

Luptătorul de la categoria ușoară a venit cu această idee după ce a anunțat că a treia întâlnire cu Dustin Poirier va avea loc la data de 10 iunie în cadrul galei UFC 264.

Una dintre persoanele entuziasmate de ideea lui Conor McGregor este chiar Michael Chandler, luptătorul care activează și el la aceași categorie de greutate din UFC.

Mai mult decât atât, Chandler susține că deja a făcut loc pentru centură pe șemineul său.

„Îmi place ideea. Poți spune orice despre Conor, dar este cel mai mare nume din sporturile de contact de pe planetă. Și nu doar în momentul acesta. Este așa de ceva timp și cred că va rămâne și în viitor. Nu cred că se va realiza ideea lui, dar cred că ar fi ceva interesant.

Mi-ar plăcea să îl învingă pe Dustin Poirier și apoi să mă lupt cu el pentru centură. Mi-ar plăcea să adaug centura ’McGregor’ la colecția mea. Vreau să intru în cușcă cu McGregor mai devreme sau mai târziu”, a comentat Michael Chandler, citat de MMA Mania.

Irlandezul Conor McGregor și americanul Dustin Poirier vor lupta din nou în cușca UFC. Un nou episod al rivalității dintre cei doi mari luptători de MMA va avea loc în vară, după ce președintele UFC, Dana White, a reușit să-i convingă pe McGregor și pe Poirier.

A treia luptă dintre cei doi practicanți de Arte Marțiale Mixte va avea loc în cadrul galei UFC 264, pe 10 iulie, în Las Vegas.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: