image
Sursa foto: Getty Images

"A fost unul dintre cele mai mari momente!" Floyd Mayweather n-a reușit să-l facă KO pe youtuberul Logan Paul

Fostul campion mondial de box la categoria grea Floyd Mayweather (44 ani) a dominat meciul demonstrativ cu youtuberul Logan Paul, dar nu l-a putut face însă KO pe adversarul său, aşa cum se aştepta toată lumea.

Neînvins în 50 de meciuri oficiale, Mayweather nu a fost declarat învingător, la capătul celor 8 runde acestei acestei lupte, fostul pugilist nereuşind să încheie socotelile înainte de limită, aşa cum era stipulat în contract, în faţa unui adversar în vârstă de 26 ani, mulţumit că a reuşit să rămână în picioare până la final.

"A fost mult mai bun decât credeam. A fost o noapte distractivă", a declarat Mayweather după meci.

Pentru Logan Paul, meciul de duminică "a fost unul dintre cele mai mari momente" din viaţa sa. "Sunt fericit. A fost o onoare să intru în ring alături de Mayweather", a adăugat el.

Paul, care are peste 23 milioane de abonaţi pe canalul său de YouTube, anunţase în săptămâna premergătoare luptei că va ieşi câştigător în această confruntare, indiferent de rezultat.

"Dacă voi câştiga, va fi cea mai mare surpriză din istoria sporturilor de luptă. Dacă Mayweather câştigă, nimănui nu-i pasă. Bravo, fratele meu, ai bătut un youtuber", a rezumat Logan Paul.

Cei doi luptători urmează să încaseze o sumă consistentă în urma acestei lupte, criticată puternic de iubitorii boxului, în condiţiile în care meciul a fost difuzat în sistemul pay-per-view, la preţul de 49,99 dolari.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: