image
Sursa foto: mvdpmr.org

Un taximetrist din Tiraspol a ajuns cu mașina în șanț

Un șofer de taxi din Tiraspol și-a încheiat ieri ziua de muncă într-un șanț, în care a ajuns după ce a ignorat semnalizarea rutieră temporară, ce anunţa că traficul în zonă este suspendat din cauza unor lucrări.

Tot ieri, în raionul Slobozia s-a produs un accident cu implicarea a trei automobile. Iar un bărbat de 30 de ani este suspectat că a furat o maşină, pe care a avariat-o, iar apoi a abandonat-o pe marginea unui drum.

Un taximetrist din Tiraspol a ajuns cu mașina într-un șanț adânc, săpat de muncitorii care executau o serie de lucrări de reparaţie. Asta chiar dacă în preajmă erau instalate indicatoare ce anunțau că drumul este închis temporar. Accidentul s-a produs ieri, la amiază, într-o intersecție din orașul menționat. Mai mult, autoturismul s-a lovit şi de câteva ţevi de gaze, dar acestea din urmă nu au fost avariate. În momentul impactului, în taximetru era și un pasager, care a reușit să iasă singur din automobil. Din fericire, şi șoferul a scăpat nevătămat, iar mașina a fost scoasă cu ajutorul unei macarale.

Alte trei automobile, o Dacie, o Mazda şi un Subaru, au fost avariate în urma unei coliziuni produse ieri dimineaţă într-un sat din raionul Slobozia. Potrivit informaţiilor anchetatorilor, şoferul primului vehicul nu i-ar fi cedat trecerea celui de-al doilea. În consecinţă, una dintre maşini a ajuns în Subaru, care era parcat în faţa unui magazin, iar proprietara acestuia se afla în acel moment la cumpărături. În urma accidentului, în secţia traumatologie a spitalului raional a ajuns o şoferiţă.

Iar un tânăr de 23 de ani, care muncea pe un şantier de construcţii din Tiraspol, a rămas fără propria maşină. Automobilul marca Opel Zafira i-a fost furat luni, ziua în amiaza mare, iar ieri a fost găsit abandonat, lângă un sat din raionul Grigoriopol, doar că era avariat, cu o roată spartă, fără plăcuţe de înmatriculare, precum şi fără alte componente de preţ.

Mai târziu a fost găsit şi hoţul. S-a constatat că maşina a fost furată şi distrusă de către un coleg de muncă de-al păgubaşului, un bărbat de 30 de ani, cu antecedente penale. El a povestit că s-a îmbătat şi a hotărât să se plimbe cu autoturismul cu pricina, mai ales că acesta fusese lăsat neîncuiat şi cu cheile în contact. La un moment dat, suspectul a abandonat vehiculul furat şi a revenit la Tiraspol cu o maşină de ocazie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: