„S-a pus sarcina până la următoarele alegeri locale din 2019 să fie furate la maximum toate terenurile din municipiul, mai ales din zonele de agreement”, a adăugat Alexandru Slusari.

În context, vicepreședintele Platformei DA a menționat că „acest lucru se face prin reprezentantul direct al mafiei imobiliare în primăria Nistor Grozavu, cu sprijinul direct sau tăcit al Consiliului municipal și pe fundalul unui primar-interimar decorativ Ruslan Codreanu”.

Precizăm că Liviu Vovc, vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, a declarat că astăzi au avut loc consultări privind construcția care urmează să fie ridicată în parcul Valea Trandafirilor: „Schemele imobiliare din Chișinău înfloresc, mai ales după ce toate instituțiile necesare, judecătoriile, Primăria, au ajuns în mână aceleiași persoane, a aceluiași coordonator. Astăzi au avut loc consultări publice cu privire la terenul din strada Trandafirilor 6, elaborarea PUZ-ului și modificarea codului terenului din C6 în C5. Aici se intenționează construcția în locul restaurantului Doina a unui bloc cu 11 nivele în care sa fie bazin, restaurant, oficii și hotel cu 900 de locuri ”.