image
Sursa foto: jurnal.md

Chișinău: O jurnalistă a fost lovită cu cruzime după ce i-a făcut observație unei tinere să nu scuipe semințe pe jos (VIDEO)

Jurnalista Silvia Petrov a fost luată la pumni după ce i-a făcut observație unei alte tinere care scuipa semințe în stânga și-n dreapta. Incidentul a avut loc ieri, în sectorul Botanica al capitalei.

Silvia Petrov se afla la plimbare cu copilul când s-a întâmplat totul. Deranjată că a fost mustrată, cealaltă tânără a tăbărât cu pumnii pe victimă.

Jurnalista a chemat poliția, însă bătăușa a fugit de la fața locului.

În urma loviturilor primite, Silvia s-a ales cu hematoame.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a precizat pentru Jurnal.md că pe acest caz a fost inițiată o anchetă.

„Poliția a fost sesizată ieri, 3 martie, în jurul orei 14:35, precum că pe str. Botanica Veche a fost agresată o doamnă. La fața locului s-a îndreptat un echipaj al Batalionului de Patrulare și reacționare operativă, care a fost întâmpinat de o doamnă în vârstă de 30 de ani, care a spus că în timp ce se plimba cu copilul a văzut o tânără care mânca semințe de floarea soarelui și scuipa jos, în loc public. Femeia i-a făcut observație și între cele două a început un scandal. Ulterior, femeia a fost agresată, fiindu-i cauzate leziuni corporale, iar agresoarea a fugit. La moment polițiștii IP Botanica întreprind măsuri pentru a stabili locul aflarii tinerei care a agresat femeia. În dependență de leziunile corporale, v-a fi luată o hotărâre conform legislației”, ne-a spus Natalia Stati.

Chișinău: În timp ce se plimba cu copilul, o femeie a fost luată la pumni pentru că i-a făcut observație unei tinere care scuipa semințe în stânga și-n dreapta. Posted by Jurnal.md on Thursday, 4 March 2021

Noutăţile partenerilor

comentarii: