image
Sursa foto: facebook

Dorin Frăsâneanu, tânărul care l-a pus la punct pe Dodon, candidatul ACUM în Rusia: „Aceste alegeri sunt cruciale"

Studentul Dorin Frăsâneanu, cel care l-a pus la zid cu mai multe întrebări incomode pe Igor Dodon la o întâlnire cu studenții de la Universitatea de Relații Internaționale de la Moscova, este candidatul blocului electoral ACUM Platforma DA și PAS pe circumscripția uninominală 49.

„Nu a fost o decizie ușoară, dar este una asumată și de aceea sunt onorat să fiu desemnat în calitate de candidat al blocului electoral ACUM Platforma DA și PAS pe circumscriptia uninominala 49 pentru diasporă la Est de Republica Moldova", scrie Dorin Frăsîneanu pe pagina sa de facebook.

„În ultimii doi ani pe care i-am trait în Moscova am reușit să văd personal cum respiră una dintre cele mai mari diaspore moldovenești. Majoritatea au fost alungați de-acasă de griji, sărăcie și lipsă de oportunități, dar și așa încă își mai iubesc țara și toți speră la o schimbare", spune tânărul.

„E o misiune grea, dar candidez cu convingerea că în Republica Moldova încă se mai poate face politică în mod cinstit și corect, iar binele tuturor cetățenilor trebuie să devină prioritatea numărul 1", afirmă candidatul.

„Aceste alegeri sunt cruciale pentru țara noastră și de aceea ACUM e timpul să scoatem instituțiile statului din captivitate și să redăm cetățenilor demnitatea. Republica Moldova are nevoie de o justiție în serviciul cetățenilor, un sistem de educație și de sănătate de calitate și oportunități pentru fiecare acasă", conchide Dorin Făsâneanu.

La sfârșitul postării sale, acesta spune că se bazează pe susținerea oamenilor și că doar împreună vom reuși.

Noutăţile partenerilor

comentarii: