image
Sursa foto: vesty.co.il

Mama micuței ucisă într-o grădiniță din Israel, mesaj cu ochii în lacrimi: „Sper că judecătorul să ia o decizie corectă”

Mama fetiţei de un an și două luni care a fost ucisă de o dădacă, într-o grădiniță din Israel, a venit cu un mesaj emoţionat, spunând că speră că judecătorul pe acest caz va lua o decizie corectă.

„Am stat cu familia mea, cu soțul meu, noi suntem împreună în această durere. Am primit o mulțime de mesaje, m-au sunat. Acest lucru este foarte important pentru noi. Simt dragostea din partea oamenilor. Sper ca judecătorul să facă ceea ce este mai bine pe acest caz şi această femeie să stea la închisoare toată viața. Ea nu a dorit să mă privească în ochi, a privit de fiecare dată în jos. Am ce să îi spun”, a declarat mama micuţei ucise.

„Spre că se va schimba ceva în această ţară, iar părinţii trebuie să facă totul pentru a-şi apăra copii”, a adăugat aceasta.

Amintim că dădaca de 23 de ani, care este și ea mamă a doi copii, a acoperit-o pe micuță cu o plapumă și a stat pe ea timp de câteva minute, blocându-i accesul la aer, în timp ce naviga pe telefonul mobil. Aflați în aceeași încăpere cu cea care i-a luat viața fiicei lor, părinții copilei nu au putut evita un conflict cu acuzata.

Dădaca, originară din Ucraina, care activa în acea grădiniță din 2016, și avea grijă de copii cu vârste cuprinse între trei luni și un an și jumătate, a fost acuzată și de alte opt cazuri de violență față de micuți.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: