image
Sursa foto: Getty Images

Real Madrid nu renunță la Eden Hazard: Florentino Perez a redeschis discuțiile cu Chelsea

Real Madrid a redeschis discuțiile cu Chelsea pentru transferul lui Eden Hazard, anunță presa engleză. Belgianul a declarat în mai multe rânduri că și-ar dori să joace la formația de pe Santiago Bernabeu, iar Florentino Perez a încercat să-l aducă încă din iarnă, fără succes însă.

Eden Hazard mai are contract cu Chelsea până în 2020 şi, până acum, nu sunt semne că s-ar putea ajunge la un acord de prelungire a înţelegerii. Belgianul a recunoscut că a purtat câteva discuții legate de o eventuală prelungire, dar a precizat încă o dată că visul său e să ajungă la Real Madrid.

Presa internațională scrie că Florentino Perez s-a convins, încă o dată, după umilința din El Clasico, că Real are nevoie de un jucător cu mare calitate în ofensivă și în vară va forța transferul lui Hazard. Oficialul Realului i-ar fi contactat deja pe omologii de la Chelsea.

"Așa cum am spus, o să termin acest sezon la Chelsea, iar apoi mai am încă un an contract. Au fost niște mici discuții cu cei de la Chelsea, dar la un moment dat s-au oprit și acum aștept. Pe mine mă cunoașteți, îmi știți punctul de vedere. Am iubit întotdeauna Real Madrid, chiar și înainte să ajungă Zidane acolo. Vom vedea ce se va petrece în viitor" a declarat Eden Hazard într-un interviu acordat pentru RMC Sport.

Aflată pe locul 6 în Premier League, Chelsea trebuie să încheie campionatul pe loc de UEFA Champions League dacă vrea să-l păstreze pe Eden Hazard. Fost căpitan pe Stamford Bridge, John Terry e convins că gruparea londoneză are șanse să termine între primele 4. Cu toate astea, Hazard pare decis să plece la Madrid.

"Orice jucător își dorește stabilitate la nivelul băncii tehnice și ca echipa să fie întărită constant. Calificarea în Champions League este foarte importantă atât pentru jucător cât și pentru club. Hazard e un jucător foarte valoros. E acolo, sus, la același nivel cu Messi și Ronaldo și vrea să câștige trofee. Poate să facă asta și la Chelsea" a declarat recent John Terry, fostul căpitan al londonezilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: