image
Sursa foto: Getty Images

Un fan german s-a dus la Cupa Mondială cu tractorul: Află cât timp a călătorit până în Rusia

Suporterul german Huberth Wirth a sosit duminică la stadionul Luzhniki din Moscova, cu două ore înainte ca naţionala ţării sale să debuteze la Cupa Mondială 2018, împotriva Mexicului, la bordul unui tractor cu remorcă, după o călătorie de 30 de zile şi aproximativ 2.400 km.

Neobişnuitul mijloc de transport utilizat de Wirth a fost decorat cu steagurile Germaniei şi Rusiei, precum şi cu inscripţia "Hello Moscow". Fanul german a călătorit, împreună cu câinele său, din oraşul Neuhausen şi până în capitala rusă cu o viteză medie de 20 km/h.

"Mă simt foarte bine", a declarat el după ce şi-a parcat tractorul în faţa stadionului moscovit, sub privirile poliţiştilor ruşi, care s-au arătat impresionaţi de vehiculul germanului.

Wirth a precizat că a avut parte de o călătorie "minunată", iar "întâlnirea cu toţi aceşti oameni a fost cea mai frumoasă parte".

Întrebat de ce a ales un tractor, fanul german a răspuns: "Este pur şi simplu hobby-ul meu".

Mexic a învins campioana mondială en titre, Germania, cu scorul de 1-0 (1-0), duminică, pe stadionul Luzhniki din Moscova, în Grupa F a Cupei Mondiale din Rusia, prin golul marcat de Hirving Lozano (35).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: