image
Sursa foto: Getty Images

Massimiliano Allegri, aproape de o revenire în forță! Unde ar putea ajunge antrenorul italian

Massimiliano Allegri n-a mai antrenat din primăvara lui 2019, când a părăsit-o pe Juventus. Englezii anunță însă că italianul se pregătește de o revenire în forță în fotbal.

Aflat pe lista lui Milan și pe cea a fostului său club, Juventus, Allegri ar avea deja o înțelegere cu un club din Premier League, anunță presa din Anglia.

Manchester United, care se gândește să se despartă de Ole Gunnar Solskjaer la finalul sezonului, ar putea fi viitoarea destinație a lui Allegri. Antrenorul de 52 de ani ar fi tentat de o mutare în Anglia, mai spun ziarele locale.

Arsenal, care și-a schimbat antrenorul în decembrie, a fost o altă variantă pentru Massimiliano Allegri. El a fost printre candidații favoriți să-i ia locul lui Unai Emery, dar până la urmă londonezii l-au ales pe Arteta.

Allegri a cucerit titlul în Serie A atât cu Milan, cât și cu Juventus. Alături de ”Bătrâna Doamnă”, italianul a câștigat de cinci ori campionatul.

De asemenea, Allegri a dus-o pe Juventus de două ori în finala Champions League, în 2015 și 2017, pierzând însă de fiecare dată.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: