image
Sursa foto: Jurnal.md

RĂMÂNEȚI ACASĂ ȘI DOBÂNDIȚI CUNOȘTINȚE NOI: LINK Academy vă oferă cursuri online gratuite

Această perioadă când toți cei care pot, trebuie să rămână acasă, se arată o ocazie excelentă pentru a viziona toate serialele și filmele recomandate sau pentru a accepta toate provocările de pe rețelele sociale. Însă, când totul va trece, ca să aveți o reîntoarcere cât mai lină la viața voastră normală, puteți profita și altfel de acest moment – perfecționându-vă cunoștințele și abilitățile.

Aici intervenim noi, LINK Academy, care am decis să facem cadou câteva dintre cele mai populare cursuri studiate la această instituție internațională de training al experților IT, tuturor celor care doresc să progreseze în carieră sau să se pregătească pentru a-și găsi un job nou.

Jurnal,mdJurnal,md

Studiu online de acasă – o modalitate excelentă de a dobândi abilități noi

Deja de mult timp, la LINK Academy, parte a companiei LINK group, se folosește cu mare succes primul și cel mai modern sistem de învățare Distance Learning.

Platforma LINK Academy Distance Learning a fost creată după standardele unor universități de top din lume, motiv pentru care cunoștințele dobândite de cursanți în acest fel nu rămân în urma celor pe care le dobândesc în mod tradițional în sălile de clasă. În unele aspecte, chiar le depășesc. Platforma Distance Learning este disponibilă 24h zilnic, 7 zile pe săptămână, și vă oferă posibilitatea să finalizați școlarizarea completă oriunde v-ați afla, folosind laptopul și calculatorul, dar și telefoanele inteligente și tabletele grație aplicațiilor LINK Academy iOS și Android.

Acum aveți șansa să vedeți cum puteți învăța prin intermediul acestei platforme, complet gratuit! Experții de la LINK Academy au pregătit cele mai căutate cursuri cu ajutorul cărora în următoarele săptămâni, veți dobândi cunoștințe utile din cele mai căutate domenii: IT și business.

Jurnal.mdJurnal.md

Dobândiți cele mai căutate abilități de IT școlarizându-vă la LINK Academy

Ca să intrați în lumea IT, trebuie să dobândiți o educație de calitate și să vă pregătiți pentru viitoarea ocupație. Cursurile pe care le veți urma vă pot ajuta să descoperiți domeniul care vă interesează cel mai mult și apoi să vă continuați perfecționarea în direcția potrivită la unul din departamentele LINK Academy.

Școlarizându-vă la LINK Academy, în doar 12 luni puteți asimila cunoștințe necesare care vă vor introduce într-unul din cele mai căutate 6 domenii IT: programare, administrare, design și multimedia, design 3D & CAD, IT business sau dezvoltarea aplicațiilor mobile.

Pe lângă cunoștințe de specialitate, pe perioada școlarizării la LINK Academy veți beneficia și de susținere deplină în construirea carierei. Dovada sigură a expertizei dvs. și un mare avantaj la angajare îl vor reprezenta certificatele recunoscute pe plan internațional, precum Cambridge, Oracle, Zend, Microsoft, Autodesk, Adobe și altele, pe care le puteți dobândi gratuit după încheierea cu succes a școlarizării.

Echipați cu cunoștințe IT practice, un certificat oficial și experiență practică, pe care le veți dobândi în doar un an de școlarizare, aveți șanse excelente să începeți o carieră de succes în IT.

Înscrierea la cursul WordPress gratuit este în curs. Înscrieți-vă și începeți chiar azi studiul

Săptămâna aceasta LINK Academy oferă cadou cursul WordPress gratuit, unde veți învăța cum se creează site-uri, respectiv cum se folosesc numeroase instrumente pentru editarea lor și cum să creați singuri un site – pentru voi și pentru alții.

Înscrieți-vă aici și începeți să învățați chiar de azi. Ca să nu ratați vreun curs pe care LINK Academy îl va oferi în următoarele săptămâni, accesați această pagină cu regularitate.

Noutăţile partenerilor

comentarii: