image
Sursa foto: jurnal.md

Voronin, atac dur în timpul ședinței Parlamentului: „O să rămâneți pentru totdeauna repetenți”

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a avut un atac dur în adresa majorității parlamentare. S-a întâmplat în momentul în care socialistul Vasile Bolea a cerut excluderea de pe ordinea de zi a proiectului de lege privind introducerea unui mecanism de eliberare a procurorului general.

„Vă înțelegem intențiile, dar încă Grecia a spus cândva cu „drumul în iad e pavat cu intenții bune”. Aseară, la Moldova 1, Sergiu Litvinenco a primit o mârleală de doamne ferește. Și dacă după aceasta nu ați înțeles ce se întâmplă în țară și ce bombă cu efect întârziat lansați prin acest proiect, înseamnă că voi nu sunteți capabili să înțelegeți în general nimic. Și așa o să rămâneți pentru totdeauna repetenți”, a spus Voronin.

„Deși diferența de vârstă între noi e mare, o să vă rog frumos să folosim un limbaj mai..., să dăm dovadă de un altfel decomportament, cel puțin în plenul Parlamentului”, l-a îndemnat speakerul Igor Grosu.

Plenul a respins solicitarea BCS, iar proiectul de lege privind privind introducerea unui mecanism de eliberare a procurorului general a fost lăsat pe ordinea de zi.

Noutăţile partenerilor

comentarii: