image
Sursa foto: Getty Images

Visez alături de fani: Totul pentru transferul lui Modric la Inter; Reacția lui Spalletti

Cristiano Ronaldo are șanse mari să nu fie singurul star care pleacă de la Real Madrid în această vară cu destinația Serie A. Luca Modric e foarte aproape de un transfer la Inter. Antrenorul nerazzurrilor, Luciano Spalletti, a vorbit și el despre importanța unei asemenea lovituri.

”Clubul face tot posibilul pentru a fi posibil acest transfer. E evident că un jucător precum Modric ar fi important pentru orice echipă, deci și pentru noi. Voi visa în continuare alături de fani”, a spus Spalletti.

"Il Giornale" a oferit deja și cifrele eventualului transfer al croatului: Inter va oferi 15 milioane de euro pentru împrumutul pe un sezon, la care se adaugă obligatoriu alte 25 de milioane de euro, pentru transferul definitiv, ce ar avea loc în vara lui 2019.

Portița găsită de Inter pentru a evita clauza de reziliere uriașă, de 750 de milioane de euro, este reprezentată de un acord la care au ajuns Modric și Florentino Perez. Acest ”gentleman agreement” presupune ca mijlocașul de 32 de ani să poată pleca de la Real Madrid, dacă gruparea de pe ”Bernabeu” ar fi câștigat UEFA Champions League stagiunea precedentă, lucru care s-a și întâmplat.

Luka Modric a ajuns la Real Madrid în 2012, de la Tottenham, pentru 33,7 milioane de euro. Mijlocașul este considerat printre favoriții la câștigarea "Balonului de Aur" în acest an, după ce a câștigat a treia Ligă a Campionilor consecutiv și a ajuns în finala Cupei Mondiale cu naționala Croației.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: