image
Sursa foto: Profimedia

"Undă verde" pentru transferul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizia luată de Bayern Munchen

Barcelona insistă pentru transferul lui Robert Lewandowski (33 de ani), fotbalist care nu își mai dorește să continue la Bayern Munchen, deși mai are contract cu germanii până în vara anului viitor.

După mai multe luni de tratative eșuate, acum, Bayern Munchen a luat o decizie importantă. Potrivit Mundo Deportivo, Pini Zahavi, agentul atacantului polonez, le-ar fi transmis celor de la Barcelona că nemții s-au răzgândit și sunt dispuși să renunțe la serviciile fotbalistului pentru 40 de milioane de euro.

Deși ceruseră la un moment dat 60 de milioane de euro pentru Robert Lewandowski, acum, oficialii lui Bayern sunt gata să accepte ultima propunere înaintată de catalani, în ideea în care îl pot pierde gratis pe jucător vara viitoare, atunci când va rămâne liber de contract.

Mai întâi, oficialii grupării de pe Camp Nou au venit cu o ofertă de 30 de milioane de euro, propunere refuzată categoric de cei de la Bayern Munchen. Apoi, catalanii au plusat și au trimis 32 de milioane de euro plus bonusuri în valoare de cinci milioane de euro, urmând ca ultima strigare a Barcelonei să fie de 40 de milioane de euro, plus anumite bonusuri.

După trei oferte refuzate de către cei de la Bayern Munchen, Joan Laporta a fost întrebat despre șansele ca Robert Lewandowski să ajungă totuși la Barcelona. Președintele catalanilor nu a dat un răspuns clar, însă a ținut să îi mulțumească polonezului pentru că vrea să se alăture trupei conduse de Xavi.

"Robert Lewandowski este jucătorul lui Bayern și prefer să păstrez această situație liniștită. Suntem foarte fericiți că vrea să se alăture Barcelonei. Vrem doar să-i mulțumim pentru că vrea să vină la Barcelona”, a spus Laporta, notează jurnalistul Fabrizio Romano.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: