image
Sursa foto: Getty Images

”În mod normal, nu facem asta”. Momentul ”unic” care va avea loc cu Novak Djokovic și Roger Federer în prim-plan

Roger Federer se va retrage din tenisul profesionist săptămâna aceasta, cu ocazia competiţiei Laver Cup, la care va evolua însă doar la dublu.

Novak Djokovic va fi prezent la Laver Cup, unde se va relaxa în perioada pe care o va petrece alături de Roger Federer. Sârbul are deja în plan cum va petrece timpul alături Roger Federer la Laver Cup, perioadă pe care o descrie ca fiind ”unică”.

”Este grozav că vom avea șansa de a petrece timp de calitate în afara terenului împreună. Vom lua cina ca echipă și vom vorbi despre tenis, sport, viață. În mod normal, nu facem asta în turnee, avem propriile noastre echipe și familii, așa că este unic.

Cu toții vrem să câștigăm și să jucăm bine, dar, în același timp, datorită retragerii lui Roger și a oportunității de a fi alături de unii dintre cei mai mari rivali ai mei din carieră, vreau să împărtășesc cu ei și câteva momente frumoase în afara terenului”, a spus Novak Djokovic, potrivit Eurosport.

Au trecut 466 de zile de la ultima partidă oficială a legendarului jucător. Se întâmpla pe 7 iulie 2021, când era învins de polonezul Hubert Hurkacz, scor 3-6, 6-7, 0-6, în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Ideea de a organiza un meci între cei doi le aparține celor de la Real Madrid, anunță ESPN FC. Confruntarea s-ar desfășura pe stadionul Santiago Bernabeu și ar putea fi urmărită de peste 80.000 de oameni.

Partida ar putea să îndeplinească mai multe "obiective". Ar servi ca un meci de retragere pentru Roger Federer și toți banii strânși ar putea fi donați unei cauze umanitare.

Rafael Nadal, fan declarat al celor de la Real Madrid, echipă la ale cărei partide importante asistă din postura de spectator, ar bifa și el astfel o bornă impresionantă, jucând tenis pe stadionul formației favorite, în fața a unui public familiar lui.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: