image
Sursa foto: Getty Images

Şi bătut, şi fără bani! Donald "Cowboy" Cerrone a dezvăluit cât a câştigat după lupta cu Conor McGregor

Conor McGregor a revenit cu o victorie spectaculoasă în ring, dar adversarul său a rămas cu un gust amar. Donald "Cowboy" Cerrone pretinde că nu a primit niciun ban din reţeta pay-per-view a luptei din Octagon.

Asta după ce mai mulţi fani l-au ironizat că s-a îmbogăţit după ce a rezistat doar 49 de secunde în faţa luptătorului irlandez.

"Ce diferenţă este între ce crede lumea şi realitate!," a fost replica lui Cerrone la tachinările de pe reţelele de socializare.

Asta pentru că luptătorul de 36 de ani a încasat doar 200 de mii de dolari - putea dubla suma în caz de victorie. Asta în timp ce Conor McGregor a primit 3 milioane de dolari, plus un procent din încasările pay-per-view la avest eveniment care a avut o audienţă uriaşă.

Donald Cerrone nu este singurul dezamăgit de remuneraţiile din UFC - un alt adversar de al lui McGregor, Rafael Dos Anjos, a dezvăluit că a fost atras de promisiunile irlandezului.

"Te voi face bogat, îţi voi schimba viaţa ta de amărât sărac! Cine luptă cu mine trebuie să sărbătorească. Sună acasă la soţie şi spune-i că eşti bogat, că McGregor te-a făcut om," a povestit acesta.

După ce l-a învins pe Cerrone, şefii UFC ar vrea un nou meci între Conor McGregor şi Khabib Nurmagomedov, cel care l-a învins în octombrie 2018. Rusul are un meci de titlu contra lui Tony Ferguson în aprilie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: