image
Sursa foto: Getty Images

Te-am distrus public: Snoop Dogg și-a cerut scuze după ce a făcut praf o jurnalistă, după moartea lui Kobe Bryant

Snoop Dogg a prezentat scuze jurnalistei CBS pe care a criticat-o şi ameninţat-o după ce ea a amintit într-un interviu că fostul baschetbalist Kobe Bryant, decedat pe 26 ianuarie într-un accident de elicopter, a fost acuzat de viol.

Gayle King, jurnalistă la This Morning, a realizat atunci un interviu cu fosta baschetbalistă Lisa Leslie și a întrebat-o pe aceasta dacă acuzațiile de viol apărute în trecut la adresa lui Kobe afectează moștenirea uriașă lăsată în urmă de acesta.

Această întrebare a provocat furie totală pe rețelele de socializare. Multe persoane au amenințat-o pe Gayle. Snoop Dogg, prietenul lui Bryant, s-a aflat printre ele. ”Opreşte-te înainte să venim după tine!”, spunea atunci rapperul.

Într-un mesaj publicat miercuri pe Instagram, Snoop Dogg a transmis: ”Două lucruri greşite nu fac unul bun. Când greşeşti, trebuie să repari”.

”Gayle King, te-am distrus public prin felul jignitor în care m-am luat de tine, bazat pe faptul că am fost furios din cauza întrebării pe care ai adresat-o. Am exagerat. Ar fi trebuit să gestionez asta în alt fel, am fost mult mai bine crescut de atât, aşa că vreau să mă scuz public pentru limbajul pe care l-am folosit, pentru că te-am numit şi pentru că am fost lipsit de respect”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: