image
Sursa foto: IGSU

Intervenție SMURD la Ocnița: Un bărbat a fost transportat cu elicopterul în stare gravă la un spital din Chișinău // FOTO

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost transportat de la Ocnița la Chișinău cu un elicopter SMURD după ce a suferit o hemoragie digestivă.

Totul a avut loc în această dimineață, bărbatul fiind preluat de la Spitalul Raional din Ocnița, după ce starea acestuia de sănătate a suferit complicații.

Potrivit IGSU, acesta a suferit o hemoragie digestivă, fiind transportat cu elicopterul la Institutul de Medicină Urgentă pentru intervențiile ulterioare.

Pe parcursul zborului acesta a fost strict monitorizat de un echipaj de medici și paramedici SMURD România. În urma intervenției acesta nu a suportat complicații.

La Chișinău, elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo din capitală, de unde pacientul a fost preluat de Serviciul Republican Aviasan.

Potrivit IGSU, de la începutul anului 2020 aceasta este a optsprezecea operațiune aero -medicală realizată pentru cetățenii Republicii Moldova.

IGSUIGSU

IGSUIGSU

IGSUIGSU

Noutăţile partenerilor

comentarii: