image
Sursa foto: Getty Images

Salah cere demisia conducerii Federației Egiptene de Fotbal

Mohamed Salah se simte hărțuit de fiecare dată când este convocat la națională egipteană și vrea ca șefii federației să îi țină departe pe fanii care bat noaptea la ușa hotelului în care este cazat atunci când merge la lotul național. Conform tabloidului The Sun, o serie de scrisori explozive trimise de avocatul fotbalistului către Federație prezintă nemulțumirea acestuia cu privire la imaginea și siguranța sa.

Într-una dintre aceste scrisori adresată chiar președintelui Federației Egiptene, Hany Abo Rida, avocatul lui Salah acuză conducătorii că l-au tratat într-un mod “rușinos și jignitor” și cere luarea unor măsuri astfel încât fanii să nu mai ajungă în toiul nopții la ușa camerei de hotel în care este cazat starul lui Liverpool. Asta după ce jucătorul s-a trezit la un moment dat la ușa sa și cu sute de egipteni care îi cereau autografe și o fotografie.

Avocatul Ramy Abbas Issa mai cere ca Salah să fie în permanență însoțit de două gărzi de corp, care să stea în fața camerei sale de hotel. Alte gărzi de corp ar trebui amplasate la ieșirea din liftul hotelului și la etajul la care este cazat egipteanul. O altă cerință este ca toate apelurile către camera lui de hotel să fie blocate. De asemenea, "nu va mai fi folosit în apariții promoționale, interviuri, întâlniri, evenimente cu sponsorii și vizite oficiale organizate de Federația Egipteană".

O altă cerință este ca Salah să fie luat reprezentanți Federației de la aeroport și dus direct în camera de hotel "în cel mai discret mod posibil" și niciun oficial nu va avea voie să îi ceară fotbalistului autografe sau poze, iar imaginea lui nu va mai putea fi folosită de sponsorii Federației.

"Toate aceste lucruri nu au făcut altceva decât să mă înfățișeze drept o persoană arogantă, ceea ce nu sunt.", se mai arată în scrisoare. Avocatul său mai susține că jucătorul nu s-a simțit confortabil să joace pentru echipa națională și că "nicio altă federație nu și-a mai tratat vreun jucător într-o manieră atât de rușinoasă și jignitoare". Issa face referire la faptul ca Salah a fost enervat de faptul că a fost folosit în acţiuni ale Federaţiei Egiptene de Fotbal.

"După cum știți, Federația Egipteană i-a adus prejudicii lui Mohamed în ultimele luni. Nu putem uita aceste lucruri și nu ar trebui să le uitați nici voi. Dacă cerințele sale nu sunt acceptate, dați-vă demisia în cinci zile de la primirea acestei scrisori. Salah își dorește să continue la echipa națională pentru mulți ani. Salah este un fotbalist patriot și, după cum spunea și Thomas Jefferson, disidența este mai mai înaltă formă de patriotism", se arată în ultima scrisoare adresată Federației.

În cazul refuzării doleanțelor, avocatul și agentul său, Issa, cere demisia EFA în 5 zile de la următoarea scrisoare!

2 goluri a marcat Mohamed Salah în partidele din grupă de la CM din Rusia, unde Egipt a terminat ultima, cu zero puncte.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: