image
Sursa foto: Jurnal.md

Jurnal TV solicită ajutorul telespectatorilor; Val Butnaru: Ne-ați mai ajutat când mulți credeau că televiziunea va muri

Jurnal TV solicită din nou ajutorul telespectatorilor săi și inițiază o campanie de colectare de fonduri pentru amenajarea unui nou studio. Din cauza monopolului de pe piața de publicitate, postul de televiziune abia de își acoperă cheltuielile.

„Iată de ce am hotărât să mă adresez, sperând că puteți să ne ajutați. Sunt aproape sigur, pentru că ne-ați mai ajutat o dată, acum un an și jumătate, când mulți credeau că această televiziune o să moară”, a menționat directorul Jurnal Trust Media, Val Butnaru.

„M-am gândit dacă face sau nu să mă adresez cu acest mesaj. Dacă aș fi avut alte soluții, nu aș fi procedat la acest mod. Jurnal TV declanșează campania de colectare a unor fonduri pentru amenajarea unui studio nou. De ce procedăm astfel? Simplu, pentru că nu avem bani. De ce nu avem bani? E și mai simplu, pentru că o televiziune își câștigă bani din publicitate”, a declarat Val Butnaru la Cabinetul din Umbră.

Chiar dacă Jurnal TV a denunțaț de mai multe ori cartelul de pe piața de publicitate, situația a rămas neschimbată.

„Am semnalat în repetate rânduri că piața de publicitate este acaparată de dictatorul pitic și prietenul său, Dodon. Am atenționat ambasadele, opinia publică, Consiliul Concurenței, însă nu avem niciun rezultat. Banii sunt luați cu hapca și „mâncați” de acești concurenți neloiali de la aceste televiziuni”, a menționat Val Butnaru.

„Noi atragem doar 50 la sută din publicitate pentru necesitățile noastre. Granturile occidentale pe care la avem nu acoperă toate cheltuielile. Iată de ce am hotărât să mă adresez, sperând să puteți să ne ajutați. Sunt aproape sigur, pentru că ne-ați mai ajutat o dată, acum un an și jumătate, când mulți credeau că această televiziune o să moară. Avem și restanțe salariale pentru două luni. Vom vedea cum le rezolvăm, dar acum este important acest studio nou în care vrem să trecem și să începem lucrările de amenajare din luna august. Sper să ne ajutați, acum totul depinde de dumneavoastră. Împreună putem să facem lumină, mai multă lumină”, a fost apelul directorului Jurnal Trust Media.

Iată care sunt rechizitele bancare:

ICS REFORMA ART SRL

Mun.Chisinau, str.Mihail Sadoveanu, 21

c/f 1009600027847

cod TVA 0207548

c/b MD33ML000000002251134121

MOLDMD2X334

BC Moldindconbank SA fil Stefan cel Mare Chisinau

Pentru persoanele stabilite peste hotare

Patreon.com/Jurnal

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: