image
Sursa foto: Jurnal.md

Renovate cu suportul Uniunii Europene, trei sectoare de poliție și-au redeschis ușile pentru cetățenii din nordul RM

În regiunea de nord a Republicii Moldova au fost redeschise trei sectoare de poliție renovate conform standardelor moderne, transmite Nord News. Sediile au fost reparate capital, dotate cu mobilier și tehnică de birou, devenind astfel mai spațioase pentru angajați și accesibile pentru cetățeni.

Este vorba de sediul sectorului de poliție nr.2 „Pelinia” al Inspectoratului de poliție Drochia care va deservi peste 15 mii de locuitori din 6 localități: Pelinia, Gara Pelinia, Miciurin, Sofia, Hănășenii Noi și Lazo.

Totodată și-a redeschis ușile sectorul de poliție numărul 1 „Glodeni” al Inspectoratului de Poliție din Glodeni care va deservi circa 18 mii de locuitori din 7 localități ale raionului: Stîrcea, Danu, Camencuța, Nicolaevca, Dușmani și Hâjdieni

Cel de-al treilea sector de poliție, renovat din bani europeni, a fost deschis Stoicani și va deservi circa 20 de mii de locuitori din 18 localități ale raionului Soroca (Stoicani, Soloneț, Dubna, Varăncău, Slobozia, Slobozia Cremene, Nimereuca, Cerlina, Răcovăț, Vasilcău, Inundeni, Ruslanovca, Trifăuți, Volovița, Alexandru cel Bun, Parcani, Voloave, Redi-Cereșnovăț).

Renovarea sediilor a fost posibilă grație suportului oferit de Uniunea Europeană, în cadrul Strategiei de Dezvoltare a Poliției pentru anii 2016-2020. Costul total al lucrărilor a constituit peste 6,5 milioane de lei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: