În timpul percheziției efectuate la secția de producere, polițiștii au depistat și ridicat peste 800 de butelii pline cu apă carbogazoasă, a câte 2 l fiecare, făra acte de provenienţă.

Tot acolo au găsit 204 butelii goale destinate pentru apă, 800 de tichete pentru sticle, 500 de accesorii pentru asamblarea buteliilor cu sifon, 13 butelii pentru bioxid de carbon și utilaj improvizat pentru îmbutelierea produsului.

poliția.mdpoliția.md

De asemenea, s-au depistat încălcări ale normelor sanitare, iar actele de provenienţă a produselor nu au fost prezentate. Marfa, în sumă totală de aproximativ 80 000 de lei, a fost ridicată și urmează a fi supusă expertizei de specialitate.

poliția.mdpoliția.md

Agentul economic riscă să-i fie sistată activitatea și să achite o amendă de 6000 de lei pentru încălcarea regulilor de comerţ și 15 000 de lei pentru achiziţionarea, păstrarea, transportul şi comercializarea ilegală a valorilor materiale.

poliția.mdpoliția.md

Menționăm că, Poliția împreună cu alte instituţii abilitate, vor desfăşura în continuare controale în unităţile de alimentaţie publică, verificând calitatea, etichetarea, depozitarea şi modul de păstrare şi comercializare a alimentelor.