image
Sursa foto: Getty Images

Operaţiunea Mbappe. Planul pus la cale de Real Madrid pentru transferul starului de la PSG

Real Madrid nu renunţă la visul de a-l transfera pe Kylian Mbappe (22 de ani) pe "Santiago Bernabeu". Florentino Perez şi şefii clubului au pus la cale un plan pentru a reuşi să-l atragă pe starul Parisului.

Kylian Mbappe e marele vis al lui Florentino Perez pentru un transfer la Real Madrid. Starul francez a fost cerut şi de fani, care i-au scandat numele la prezentarea oficială a lui Hazard, acum doi ani. Ca atare, Realul şi-a făcut un plan pentru a-l transfera fotbalistul considerat de mulţi urmaşul lui Messi şi Ronaldo.

Potrivit site-ului fichajes.net, care citează AS, Realul plănuieşte să strângă bani ca să-l cumpere pe Mbappe, cel care mai are contract cu PSG până în vara lui 2022, prin vânzarea de jucători. Sursa citată scrie că Florentino Perez vrea să strângă 150 de milioane de euro din vânzâri şi e gata să se despartă de Ramos, Varane, Marcelo, Odriozola, Mariano, Jovic, Ceballos, Isco şi Bale.

Lui Mbappe i se termină contractul cu PSG în vara viitoare şi, deocamdată, nu există semne îmbucurătoare în ceea ce priveşte prelungirea înţelegerii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: