image
Sursa foto: Getty Images

Neymar a trecut la fapte! Brazilianul l-a sunat pe Lionel Messi pentru a-l convinge să vină la PSG

Lionel Messi este în ultimele luni de contract cu Barcelona și nu pare dispus să prelungească înțelegerea, astfel că o plecare la sfârșitul sezonului este probabilă.

Una dintre posibilele destinații ale argentinianului, puține din cauza costurile financiare pe care le-ar presupune transferul său, este PSG, unde ar putea relua colaborarea din teren cu unul dintre cei mai buni prieteni, Neymar, cu care a jucat la Barcelona.

Recent, Neymar chiar ar fi inițiat un nou pas în demersul lui PSG de a obține semnătura lui Messi. Conform Mundodeportivo, starul brazilian l-a sunat pe Messi pentru a-l convinge să vină la Paris, prezentându-i argentinianului condițiile excelente, din toate punctele de vedere, pe care le oferă campioana Franței.

De altfel, Neymar a și recunoscut în mod public că visează să joace din nou alături de Lionel Messi: ”Ceea ce îmi doresc cel mai mult este să fiu din nou alături de el pe teren. Unde ar juca Leo? Nu e nicio problemă, poate juca și în locul meu. Vreau să joc din nou cu el, poate sezonul viitor vom reuși”.

Neymar și Lionel Messi au fost coechipieri la Barcelona timp de patru sezoane, între 2013 și 2017, perioadă excelentă club, care a cucerit trei Cupe, două titluri, un trofeu al Ligii Campionilor, o Supercupă a Spaniei, una a Europei și un Campionat Mondial al Cluburilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: