image
Sursa foto: mditv.ro

Angajații „Fulger” vor patrula pe străzile din Soroca, după ce au fost înăsprite măsurile de carantină din cauza COVID-19

Angajații BPDS Fulger vor patrula de astăzi străzile din Soroca în legătură cu regimul de carantină și a măsurilor care au fost înăsprite în municipiu pentru asigurarea respectării măsurilor de carantină.

Aceștia sunt dotați cu echipament de protecție și tehnică necesară pentru desfășurarea activităților în vederea protejării oamenilor de acest virus și stoparea răspândirii lui.

Conform dispoziției Comisiei naționale, măsurile restrictive pentru această zonă au fost înăsprite. Astfel, în oraș sunt activate cinci posturi de restricționare a accesului și două filtre, iar în total, în aceste activități de prevenire a infectării și răspândirii virusului, sunt antrenați 100 de angajați MAI și 25 de militari.

Astfel, de astăzi, pe lângă limitarea accesului în/și din localitate, au fost inițiate acțiuni de patrulare pedestră a echipelor mixte formate din polițiști de sector și ofițeri Fulger. Aceștia patrulează cartierele și străzile orașului de la ora 9.00 dimineața până la 22.00.

Menționăm că până la moment, în Soroca au fost înregistrate 86 de persoane infectate cu virusul COVID-19 și două decese, iar 103 persoane se află în regim de autoizolare la domiciliu.

Noutăţile partenerilor

comentarii: