image
Sursa foto: Getty Images

Mourinho, criticat aspru după un nou pas greșit: Nu știe nici acum care este cel mai bun 11

Paul Ince (51 de ani), unul dintre mijlocașii legendari ai lui Manchester United, l-a criticat aspru pe Jose Mourinho, care conduce destinele celui mai titrat club din Anglia.

În ultima etapă din Premier League, United a remizat acasă cu Cristal Palace, 0-0, iar portughezul este văzut principalul vinovat. Concret, Mourinho este acuzat de faptul că-l folosește tot mai des în ofensivă pe mijlocașul Marouane Felaini.

În repriza a doua a partidei de sâmbătă cu Cristal Palace, Mourinho a decis să-i introducă în teren pe Felaini, în minutul 60, și pe Alexis Sanchez, șase minute mai târziu, acesta din urmă având un rol foarte retras.

"Nu înțeleg cum poate Fellaini juca în fața lui Alexis Sanchez? Serios, care e planul? Când United e în dificultate, intră Fellaini în ofensivă. Toată lumea știe mutarea asta. Se bazează doar pe noroc.

Să-i plătesc lui Sanchez o jumătate de milion de lire sterline și el să joace fundaș...Nu îl vrem așa, îl vrem în zona de 18 metri, că asta știe.

Fanii au fost răbdători, dar nu știu până când. Nu văd niciun idee tactică, niciun traseu, doar mingi lungi, la noroc.

Mourinho nu e încă sigur de primul lui 11. Schimbă echipa de la meci la meci. După 3 ani de zile și sute de milioane cheltuite, el încă nu știe ce-a mai bună echipă", a declarat Ince conform Daily Mail.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: