image
Sursa foto: Stiri.md

VIDEO // Slusari, către Platon și Morari: Vă detest! Reprezentați două grupări criminale

Republica Moldova „se scunfundă” din cauza reglărilor de conturi între mai multe grupări criminale, iar acțiunile la care asistăm în ultimele zile fac parte din acest scenariu, susține vicepreședintele Parlamentului Alexandru Slusari, prezent miercuri în cadrul emisiunii Secretele Puterii de la Jurnal TV.

Slusari, prezent în emisiunea la care au participat și controversatul afacerist Veaceslav Platon și fostul șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, le-a transmis celor doi că „îi detestă”.

Eu nu am cuvinte cât de tare vă detest. Voi ambii în diferită măsură, dar ați pus umărul la distrugerea acestui stat. Voi ați pus umărul la capturarea statului. Eu am multe de spus și despre unul și despre altul, dar dat fiind faptul că sunt limitat în timp vă dau doar două exemple, foarte elocvente și clasice. Asta ar fi o dovadă că toate aceste grupări acum se ceartă, iar în oricare moment pot să se înțeleagă între dânșii.

Eu vreau să vă amintesc, nu vreau să vorbesc despre Laudromat, există comisia și eu sunt ferm convins că, noi o să aducem mai multe probe precum Laudromat nu este doar spălare de bani, curați - nu curați, dar au fost și multe abuzuri, schimbare de legislație, dar eu, ați vrut despre furtul miliardului să discutăm, dl.Platon, eu vreau să vă amintesc că în 2011 s-a început devalizarea sistemului bancar prin diferite atacuri raider, unul dintre care a fost la BEM, atunci dvs ați acționat în tandem cu dl.Plahotniuc.

Dar dumneavoastră, domnule Morari, ați avut din 2016 raportul Kroll și nu ați făcut nimic. Dosarul laundromat, la fel, l-ați tărăgănat ani la rândul. Voi, cu Plahotniuc, cu Șor și cu Dodon ați distrus această țară”, a declarat Slusari.

Reacțiile celor doi pot fi văzute în secvența video de mai jos.

Noutăţile partenerilor

comentarii: