image
Sursa foto: colaj foto

Reținerea celor doi angajați ai MAI: Poliția de Frontieră a demarat o anchetă de serviciu

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră a demarat o anchetă de serviciu în cazul reținerii angajaților MAI, pentru contrabandă cu mărfuri în valoare de trei milioane de lei, prinși în flagrant la postul vamal Leușeni.

„Pe faptul reținerii de către Serviciul Vamal și PCCOCS a unui polițist de frontieră care ar fi implicat într-un grup criminal specializat în contrabandă cu mărfuri de larg consum în proporții deosebit de mari, Direcția inspecție efectiv a IGPF a demarat o anchetă de serviciu, prin care vor fi cercetate toate împrejurările privitoare la infracțiunea invocată”, se arată scris în comunicatul emis de Secția Relații Publice a Poliției de Frontieră.

Amintim că șase persoane au fost reținute, printre care doi angajații ai MAI, pentru contrabandă cu mărfuri de larg consum în valoare de trei milioane de lei.

Unul dintre colaboratorii grupării criminale activa în calitate de polițist de frontieră la vama Leușeni, unde asigura introducerea clandestină a mărfurilor în Republica Moldova.

Un alt angajat al MAI, reținut, activa ca polițist de patrulare. Acesta era răspunzător de transportarea mărfurilor în capitală și repartizarea lor în mai multe puncte comerciale.

Membrii grupării au fost reținuți pentru zece zile, iar dacă vor fi găsiți vinovați riscă zece ani de închisoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: