image
Sursa foto: 123rf.com

Toate zborurile către și din Israel, INTERZISE; Mesajul Ambasadei pentru cetățenii RM: „Țineți la îndemână geanta cu acte”

Lansările de rachete din Fâșia Gaza continuă, iar din cauza atacurilor masive cu rachete asupra teritoriului israelian, inclusiv asupra aeroporturilor din Israel, din considerente de securitate, autoritățile au interzis toate zborurile către și din Israel până la 17 mai 2021 inclusiv.

„Dacă vor interveni schimbări în operarea zborurilor, Ambasada va informa despre acest lucru neîntârziat. Vă rugăm să vă aflați în locurile cu siguranță sporită, pe cât este posibil. Ambasada recomandă abținerea de la aflarea în locuri publice, părăsirea domiciliului doar în cazuri stringente, utilizarea adăposturilor antirachetă în cazul reluării bombardamentelor”, se spune într-un mesaj al Ambasadei Republicii Moldova.

Mai multe detalii despre acțiunile ce trebuie întreprinse în cazul în care vă aflați într-o localitate asupra cărei sunt lansate rachete găsiți AICI.

Moldovenii sunt îndemnați să respecte toate indicațiile autorităților competente israeliene, or sunt posibile și alte lansări de rachete.

„Pregătiți geanta cu actele și lucrurile strict necesare și țineți-o la îndemână. Identificați din timp cele mai apropiate adăposturi antirachetă”, mai îndeamnă Ambasada.

Muncitorii străini pot apela pentru consultații la Centrul de Informații pentru Muncitorii Străini la numărul de telefon: 1-700-707-889.

Dacă vă confruntați cu probleme ieșite din comun, nu ezitați să contactați linia fierbinte a Ambasadei: 037770544.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: