image
Sursa foto: jurnal.md

Replică de premier: „Ce îl interesează pe Klaus Iohannis pe mine mai puțin mă privește”

Premierul Ion Chicu afirmă că nu-l interesează ce crede președintele României, Klaus Iohannis, despre activitatea actualului Guvern de la Chișinău.

Și asta după ce liderul de la Cotroceni a declarat că România va relua cooperarea deplină cu Republica Moldova când va constata că la nivel guvernamental vor avea loc acţiuni pentru continuarea parcursului european.

„Pentru mine este important ca toți cetățenii Republicii Moldova să fie convinși că Guvernul lucrează pentru ei. Ce îl interesează pe Klaus Iohannis pe mine mai puțin mă privește”, a comentat astăzi Ion Chicu la solicitarea presei.

Precizăm că președintele României, Klaus Iohannis, a lansat critici în adresa Guvernului de la Chișinău, la întâlnirea cu şefii misiunilor diplomatice străine acreditaţi la Bucureşti, desfăşurată săptămâna trecută la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis a declarat că România va relua cooperarea deplină cu Republica Moldova când va constata că la nivel guvernamental vor avea loc acţiuni pentru continuarea parcursului european, a procesului de reformă, cu precădere în domenii precum justiţia, administraţia şi combaterea corupţiei.

Totodată, Iohannis a menționat că Bucureștiu nu este deloc convins că actualul Guvern de la Chişinău îşi propune obiectivul privind continuarea parcursului european.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: