image
Sursa foto: Getty Images

O jurnalistă, înjurată şi ameninţată după ce a amintit de acuzaţiile de viol aduse lui Kobe Bryant

Jurnalista Gayle King a discutat cu Lisa Leslie, vedeta WNBA, campionatul feminin nord-american de baschet, în cadrul emisiunii CBS This Morning. La un moment dat, King a întrebat-o pe Leslie dacă moştenirea lui Kobe Bryant, decedat într-un accident aviatic, este afectată de acuzaţiile de viol care i-au fost aduse în 2003.

Amintirea acelui caz a provocat furie pe reţelele de socializare, jurnalista fiind înjurată şi ameninţată de numeroase persoane între care şi rapperul Snoop Dogg, informează presa americană.

"Ce câştigi din asta? Jur în faţa lui Dumnezeu, noi, cei mai răi. Noi, cei mai răi. Aştept mai mult de la tine, Gayle. De ce toţi ne atacaţi? Noi, poporul tău! N-ai fi venit după Harvey Weinstein să pui aceleaşi întrebări stupide. Mi-e rău de voi toţi", a afirmat Snoop Dogg pe contul de Twitter al altui rapper, 50 Cent, apoi a continuat cu o serie de înjurături la adresa ziaristei, înainte de a încheia cu o ameninţare: "Opreşte-te înainte să venim după tine!"

Mai multe peronalităţi au intervenit şi i-au luat apărarea jurnalistei, între care şi Susan Rice, consilier pe probleme de securitate naţională al fostului preşedinte Barack Obama.

"Este josnic. Snoop, tu trebuie să te opreşti. Gayle este unul dintre cele mai principiali, corecţi şi puternici jurnalişti în viaţă. Te iei de Gayle King, te iei de o armată. Vei pierde şi nu va fi frumos", a scris fostul diplomat.

Ulterior, Snoop Dogg a revenit cu un video pe Instagram, în care afirmă că nu a ameninţat-o pe King.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: