Fosta actriță americană, star al serialului „Suits”, a fost criticată pentru că, de obicei, poartă pantofi prea mari, iar acest lucru s-a întâmplat inclusiv la ședința foto care a marcat logodna ei cu prințul Harry al Marii Britanii, potrivit Mediafax.

Pe aceeași listă a gafelor vestimentare ale deceniului au mai fost incluse cântăreața Lady Gaga, pentru celebra rochie din carne purtată la ediția din 2010 a galei MTV Video Music Awards, dar și actrița și cântăreața Miley Cyrus, pentru ținuta Versace care îi acoperea cu greu bustul aleasă pentru gala MTV din 2015.

De asemenea, starul de reality show Kim Kardashian West a primit o mențiune pentru rochia Givenchy purtată la Met Gala de la New York, din 2013. Aceasta, însărcinată la momentul respectiv, a recunoscut ulterior că rochia imprimată cu trandafiri a făcut-o să se simtă "nesigură".

De partea cealaltă, ducesa Catherine de Cambridge, soția prințului William, cântăreața Rihanna și actrița Helen Mirren au fost lăudate pentru alegerile vestimentare.

Listele au fost realizate în baza unor sondaje de platforma de cumpărături online Love The Sales.

  • Getty Images | Sursa: Getty Images