image
Sursa foto: Getty Images

PSG nu mai are răbdare: I-a redus considerabil prețul lui Neymar, care este tot mai aproape de Barcelona

O posibilă revenire a lui Neymar (27 de ani) la Barcelona a fost unul dintre subiectele principale din această vară, însă o negociere între catalani și PSG a fost mereu foarte dificilă. Chiar dacă francezii păreau categorici în ceea ce privește prețul foarte mare al brazilianului, oficialii de pe Parc des Princes au scăzut considerabil suma de transfer.

Parizienii de la PSG au solicitat, până acum, 300 de milioane de euro pentru Neymar. Se pare că prețul a scăzut deja, aproape la jumătate. Francezii l-ar lăsa pe fostul star al Barcelonei să plece pentru 180 de milioane de euro. PSG ar accepta doar suma întreagă, fără variante care să includă un jucător la schimb, plus bani.

Barcelona ar putea găsi înțelegere din partea directorului sportiv de la PSG, Leonardo, care este conștient că Neymar trebuie să plece. Francezii l-au achiziționat pe brazilian în urmă cu doi ani, după ce i-au plătit clauza de reziliere de 222 de milioane de euro de la Barcelona. Parizienii ar fi dorit să obțină profit, dar catalanii nu iau în calcul posibilitatea de a plăti suma cerută inițial.

Mai mult, PSG trebuie să vândă dacă vrea să achiziționeze noi jucători scumpi, pentru a respecta fair-play-ul financiar.

Neymar și-a exprimat clar dorința de a pleca de la PSG și mai mult, de a ajunge la Barcelona. Brazilianul refuză orice fel de înțelegere cu francezii și atât el, cât și apropiații lui, sunt foarte încrezători că jucătorul va ajunge pe Camp Nou până la sfârșitul perioadei de transferuri.

Neymar vrea să joace alături de bunii lui prieteni, Leo Messi și Luis Suarez, alături de care a obținut tripla în sezonul 2014/2015 (Campionat, Cupa Spaniei și Champions League). A fost a doua triplei a Barcelonei, care a obținut-o pe prima în sezonul 2008/2009.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: