image
Sursa foto: MAIB

Maib lansează Ediția 2 „Schimbă viteza cu maib liber” cu dublu premii: opt iPhone 13 și două automobile KIA Rio X-Line

Maib și Visa lansează a doua ediție a promoției „Schimbă viteza cu maib liber”: de două ori mai multe premii, de două ori mai multe șanse de câștig!

Cu maib liber, cardul pentru cumpărături în rate egale până la 12 luni la magazinele partenere, ai șansa să câștigi premii valoroase în perioada 16 mai - 16 septembrie 2022. Pentru a participa la promoție achită cumpărăturile cu cardul maib liber, în valoare de minimum 1 000 de lei per bon.

În fiecare lună doi clienți norocoși vor câștiga câte un smartphone iPhone 13. La sfârșitul promoției, pe 7 octombrie 2022, în direct la TV8, va avea loc marea extragere pentru cele două automobile KIA Rio X-Line.

Simți că norocul și KIA Rio X-Line sunt de partea ta? Participă la promoție și câștigă!

Efectuează cel puțin o cumpărătură cu cardul ca să participi la tombolă, iar cu fiecare plată îți cresc șansele de câștig. Fiecare tranzacție cu maib liber este înscrisă automat la toate extragerile: atât pentru telefoanele mobile, cât și pentru automobile. Astfel, continui să concurezi pentru marele premiu, chiar dacă câștigi un smartphone!

Încă nu ești client maib? Depune o cerere pe www.libercard.md și descoperă plăcerea cumpărăturilor cu maib liber, în rate egale și cu 0% dobândă.

Iar dacă ești client maib și utilizezi aplicația maibank, atunci comandă cardul chiar acum printr-un singur click. Te așteptăm la bancă doar ca să-l ridici.

Maib liber, primul card de cumpărături în rate din Moldova, are o rețea largă de magazine partenere care sunt foarte darnice, deoarece plătesc dobânda în locul tău. Găsește lista celor peste 5 000 de locații pe site-ul libercard.md.

Maib liber е pentru un shopping ușor! Cumpără astăzi și începe să achiți mai târziu cu 0% dobândă.

Etapele desfășurării extragerilor în cadrul promoției Schimbă viteza cu maib liber. Ediție 2.0”:

MAIBMAIB

Regulamentul și condițiile promoției sunt disponibile aici.

Maib – simplu și ușor!

Noutăţile partenerilor

comentarii: