image
Sursa foto: makeup.md

Parfumuri franțuzești - opțiuni pentru bărbați și femei

Deja de câteva secole, Parisul dictează regulile stilului în întreaga lume, Franța fiind considerată, de asemenea, locul de naștere al parfumeriei. Fabricile franceze creează cele mai populare și recunoscute parfumuri care pot captiva cei mai sofisticați cunoscători a aromelor. Standardele stilului, sofisticarea și șicul discret sunt întruchipate în fiecare parfum franțuzesc. Fabricate din ingrediente naturale conform tradițiilor speciale de lungă durată, parfumurile franceze au o durabilitate ridicată și compoziții bogate - fiind considerate de femei un simbol al farmecului și eleganței, iar de bărbați o caracteristică a masculinităţii și puterii.

Cele mai remarcabile parfumuri franțuzești

Parfumul de calitate este considerat semnul distinctiv al oricărei personalități. Fără participarea sa, este aproape imposibil completarea unui look perfect. Un parfum bine ales este capabil să vorbească despre gusturile tale fără cuvinte. Fiecare spirit are propriul său caracter, dar sunetul general al întregii compoziții, precum și accentele strălucitoare ale notelor individuale, vor ajuta la determinarea acestuia. Oferim un TOP pentru orice gust cu ajutorul căruia îți vei contura individualitatea.

makeup.mdmakeup.md

Parfumuri franțuzești pentru femei:

Chanel - Coco Mademoiselle. Aroma a fost dezvoltat în 1984, având în piramida sonoră note de mandarină, iasomie și mimoză, ce întruchipează tinerețea, frivolitatea și libertatea.

Dior - Miss Dior https://makeup.md/brand/24201/. Baza acestei esențe o constituie nuanțele de fructe, notele inițiale fiind un cocktail de citrice coapte și bergamotă parfumată, care apoi dezvăluie o aromă rafinată de trandafir rafinat și iasomie, iar nuanțele de lemn de santal, paciuli și vetiver lasă o urmă de neuitat.

Chloe - Chloe Eau De Toilette. Această apă de toaletă este una dintre cele mai populare printre domnișoarele moderne datorită aromei florale clasice care va sublinia eleganța, sexualitatea și feminitatea sofisticată.

makeup.mdmakeup.md

Parfumuri franțuzești pentru bărbați

-Dior - Eau Sauvage. Proprietarul acestei arome cu siguranță va rămâne memorat datorită combinării notelor de rozmarin, dimon, citrice și busuioc, iar utilizatorii, descriu parfumul ca simbol al eleganței sofisticate.

-Giorgio Armani Emporio Armani Stronger With You Absolutely. Aroma memorabilă îmbină în sine puterea extraordinară a sentimentelor dintre un bărbat și o femeie. Baza constituind-o urmele lemnoase profunde cu nuanțele fumurii de cedru și condimentul ademenitor al vaniliei de Madagascar.

-Parfum Bleu de Chanel. Compoziția ce împletește armonios nuanțele de citrice, fructe și lavandă - prezintă tradițiile Franței, subliniind rafinamentul și păstrându-și sunetul pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Noutăţile partenerilor

comentarii: