image
Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Zi crucială pentru Dragnea; A fost întâmpinat cu huiduieli de protestatari când a venit la sediul instanţei supreme // VIDEO

Emoții pentru președintele Camerei Deputaților din România, Liviu Dragnea. Astăzi ar putea fi ultimul termen al procesului în care liderul PSD a fost condamnat, anul trecut, la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare. A fost o decizie luată de un complet de trei judecători, complet pe care Liviu Dragnea l-a contestat, recent, la Curtea Constituţională. Hotărârea finală ar trebui luată de judecători până la 1 iunie, când unul dintre magistraţii care judecă apelul iese la pensie.

Mai mulţi protestataris-au adunat la sediul instanţei supreme, pentru a-l întâmpina pe liderul PSD. De asemenea, Dragnea a fost huiduit de protestatarii Rezist, care s-au îmbrâncit. Au fost prezenţi şi susţinătorii lui Dragnea, care au strigat: „Dragnea, nu uita, ţara e de partea ta!” şi „PSD!”.

Liderul PSD și-a făcut cu greu loc printre protestatari, fiind flancat de jandarmi.

Dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman (DGASPC) Teleorman, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare, a fost amânat pe parcursul a mai multe termene de judecată, în urma controverselor referitoare la constituirea completurilor de 5 judecători.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: