image
Sursa foto: Profimedia

Ansu Fati, "pe viață" la Barcelona! Ce spune despre presupusul interes din partea celor de la PSG

Ansu Fati (19 ani) este considerat unul dintre cei mai promițători jucători ai momentului, iar tânărul atacant a avut o veste bună pentru suporterii Barcelonei.

Întrebat despre o eventuală ofertă din partea altor cluburi, Ansu Fati a declarat că nici măcar nu ia în calcul să părăsească Barcelona. Decarul de pe Camp Nou a dezvăluit că vrea să joace toată cariera pentru formația blaugrana și chiar i-ar fi transmis agentului său să nu ia în calcul nicio altă propunere din altă parte.

"Interesul lui PSG de a mă semna? Nici nu am auzit de oferte de la alte echipe. Din prima clipă i-am spus agentului meu că vreau doar să rămân la Barcelona. Vreau să joc la Barca toată viața", a spus Fati, potrivit Barca Universal.

Recent, Xavi a vorbit despre Ansu Fati, revenit pe terenul de joc după mai multe luni. Tehnicianul Barcelonei a avut doar cuvinte de laudă la adresa fotbalistului în vârstă de 19 ani și a declarat că de acum înainte îl va folosi pe acesta în rolul de număr 9.

"Sunt foarte fericit pentru el. A făcut un efort pentru a fi pregătit de ultima parte a sezonului. El face diferenţa, este special, dar trebuie să avem grijă de el. L-am testat ca număr 9, pentru că eu cred că trebuie să joace în careu.

Este un jucător special, care marchează goluri. Îl văd mai mult ca un număr 9, decât ca o extremă. Încă nu şi-a recăpătat ritmul sau capacitatea fizică, dar este fericit", a declarat Xavi, potrivit Marca.

Fostul mare fotbalist brazilian este de părere că lui Ansu Fati îi trebuie timp pentru a demonstra că este capabil să scrie istorie pentru Barcelona.

"Fati? A început să facă istorie la Barcelona și să sperăm că poate continua să facă asta și de acum înainte. Are foarte multă calitate, trebuie doar să-i dăm ceva timp", a spus Ronaldinho, pentru Mundo Deportivo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: