image
Sursa foto: captură video

Un bărbat îl acuză pe un membru al Adunării Populare de la Comrat că l-a bătut și chiar l-a amenințat cu moartea

Un bărbat îl acuză pe un membru al Adunării Populare de la Comrat că l-a bătut și chiar l-a amenințat cu moartea. Deputatul spune însă că nu a fost nicio bătaie - doar l-a apucat pe om de cămașă, pentru a-i cere explicații. Vrajba fără precedent între bărbați, care sunt vecini, ar fi din cauza băiatului de 14 ani al deputatului găgăuz. Poliția a pornit o anchetă, iar echipa Jurnal TV a mers la Comrat să afle totul din prima sursă.

Nicolai Mihailiuc, un bărbat de 71 de ani, ne-a relatat că problemele au început în garajul său din prejma blocului unde stă împreună cu fiul, nora și nepotul. Acolo, în garaj, ar fi fost agresat de către Ilia Uzun, vecinul său, membru al Adunării Populare de la Comrat, care a invocat că bătrânul l-ar fi bătut pe fiul său de 14 ani.

Pensionarul spune că doar l-a mustrat pe băiat, care l-ar fi pus la cale pe un amic de-al său să-l bată pe nepotul lui de șapte ani. De ce, nu știe, dar după ce i-a certat pe cei trei copii, l-a luat pe nepotul său de mână și au mers în garaj să-și continuie treburile.

Cel care a sărit în apărarea bătrânului a fost fiul său, care a și a chemat ambulanța și polițiștii.

Bărbatul spune că regretă comportamentul vecinului său, deputatul Adunării Populare.

De cealaltă parte, Ilia Uzun spune că NU l-a lovit pe bătrân, ci doar l-a apucat de cămașă, pentru a-i cere explicații. Uzun declară că pensionarul ar fi agresat doi copii, adică pe fiul său și pe amicul acestuia.

Deputatul crede că astfel de incidente ar fi convenabile actualului bașcan, Irina Vlah.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Comrat, a fost deschisă o anchetă pentru a fi stabilite toate circumstanțele incidentului. Başcanul Irina Vlah nu a fost de găsit pentru o reacție. 

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: