image
Sursa foto: Alexandru Slusari

„Moldova este furată pe bucăți”: Sute de țevi de la Stațiunea de Irigare Ștefan Vodă ar fi fost duse în direcție necunoscută

Sute de țevi de la Întreprinderea de Stat Stațiunea Tehnică de Irigare Ștefan Vodă ar fi fost scoase și evacuate într-o direcție necunoscută. Informația a fost făcută publică de către deputatul Platformei DA Alexandru Slusari.

Vicepreședintele Parlamentului a fost informat acele camioane cu care au fost evacuate țevile au venit de la Cariera Micăuți.

„Moldova este furată pe bucăți. Am impresia că, pe fundalul haosului guvernamental, Agenția Proprietății Publice în frunte cu avocatul lui Dodon și cu prezența oamenilor lui Andronache s-a transformat complet într-o Agenție a Indiferenței și a Delapidărilor. (...) Cer public și voi cere și în scris ca Agenția Proprietății Publice și acest guvern interimar, căruia i se subordonează APP, să vină cu explicații ce se întâmplă cu distrugerea fizică a unuia dintre cele mai moderne sisteme de irigare din zona Căușeni-Ștefan Vodă”, a menționat Alexandru Slusari.

Deputatul consideră că aceste țevi trebuiau transmise asociației utilizatorilor de apă din 10 sate ale raionului Ștefan Vodă, care a solicitat de mai multe ori acest lucru.

De asemenea, Alexandru Slusari cere repetat președintelui Comisiei parlamentare pentru agricultură, deputatul PSRM Radu Mudreac, să cheme la următoarea ședința reprezentanții APP și ai asociației utilizatorilor de apă din Ștefan Vodă pentru a discuta subiectul salvării echipamentului de irigare din raion prin transmiterea acestuia asociației agricultorilor.

Nici Guvernul și nici Agenția Proprietății Publice nu au comentat deocamdată aceste informații.

Moldova este furată pe bucăți. Am impresia că pe fundalul haosului guvernamental Agenția Proprietății Publice în... Publicată de Alexandr Slusari pe Duminică, 7 martie 2021

Noutăţile partenerilor

comentarii: