image
Sursa foto: captură

Mesajul lui Andrei Năstase, în fața miilor de oameni ieșiți la PROTEST: „Vă mulțumesc că nu lăsați această țară să moară”

„Îmi este greu să vă descriu sentimentul pe care îl trăiesc. Există caracter în țară prin dumneavoastră, vă mulțumesc că nu lăsați această țară să moară”, a declarat primarul ales Andrei Năstase în fața miilor de protestatari.

„Din 2010 s-au săvârșit crime odioase în această țară. Am ajuns să ne stăpânească țara un criminal care ne-a dus femeile în Turcia. Un proxenet a ajuns să controleze și să stăpânească o țară. Țara nu se stăpânește, țara se iubește. Comandă deputații, dar a dat și peste unul căruia nu-i pasă doar de el, îmi pasă de această țară. El nu a putut trece peste ideea că la Primărie poate veni un om care îl va termina politic”, a spus Andrei Năstase la protestul din PMAN.

„Niște canalii și-au bătut joc de țară, de asta suntem cu copii și nevestele în străinătate, de asta a avut grijă. Au avut grijă să-și bată joc de această țară. Noi ne vrem viața în demnitate și libertate. Totul depinde de noi. Într-o zi o să ne închidă și rețele de socializare ca să nu mai putem vorbi. Ei ne-au păcălit cu sondaje, cu televizorul. Minciuna nu mai trece”, a adăugat Andrei Năstase.

Totodată, Andrei Năstase a îndemnat oamenii să rămână în continuare la proteste care vor continua până la validarea alegerilor: „Vă invit să nu plecăm. Am venit să ne obținem dreptul la libertate. Să nu-i lăsăm să ne fure votul”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: