image
Sursa foto: colaj Jurnal.md

Petic și Jizdan au dat ochii la ușa unui birou: „Am așteptat această clipă 9 luni de chin și osândă”

Fostul polițist de frontieră, Gheorghe Petic, eliberat acuma câteva săptămâni din închisoare după ce a fost condamnat pentru viol, a dat ochii cu Alexandru Jizdan, ex ministru al MAI pe care l-a acuzat că i-ar fi fabricat dosarele în care a fost învinuit. Gheorghe Petic a scris într-o postare pe facebook că a așteptat nouă luni acest moment.

„Ieri la ușa unui birou din Parlamentul Republicii Moldova l-am întâlnit pe călăul și comandatorul principal al fabricarii celor șase dosare penale împotriva mea și punerea mea ulterioară la închisoare. Vorba este de fostul ministru de Interne , actualul deputat al Partidului Democrat Alexandru Jizdan. Am așteptat această clipa 9 luni de chin si osândă. Nu cred că este necesar să vă redau ceea ce am simțit ieri dupa cele trei inchisori prin care am fost târât la doleanța acestui individ. Nu a avut curaj să mă privească în ochi pentru ca contrariu cădea fara cunoștință. Nu instig la ură si vrajbă, pentru aceasta se pedepseste penal ,dar Alexandru Jizdan e dușmanul meu și al familiei mele și va raspunde, pentru tot va raspunde, puțintică răbdare”, a scris Gheorghe Petic.

Fostul polițist de frontieră a declarat în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV că f ostul ministru de Interne, Alexandru Jizdan, și fostul șef al Oficiului teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat, reprezentant al Guvernului în teritoriu, Petru Gherasimov, sunt principalele persoane care au fabricat dosarele împotriva lui.

Amintim că Gheorghe Petic a fost eliberat la data de 19 iulie din arest.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: