image
Sursa foto: marca.com

Hazard a acceptat propunerea lui Real Madrid: Pe ce perioadă va semna și salariul uriaș pe care îl va avea

Telenovela transferului lui Eden Hazard de la Chelsea la Real Madrid pare să se apropie de final. După doi ani în care s-a tot discutat despre acest subiect, belgianul a ajuns în cele din urmă la un acord cu galactii. Potrivit Fox Sports, belgianul a acceptat un contract pe 5 ani oferit de Real, cu un salariu de 16,26 milioane de euro pe an, față de 13,6 milioane, cât are acum la Chelsea.

De la revenirea lui Zinedine Zidane pe Santiago Bernabeu, negocierile s-au intensificat, iar mijlocașul de 28 de ani a devenit din nou prioritatea zero pentru madrileni. În plus, odată cu revenirea la Real, Zidane a primit putere de decizie aproape totală și un buget de transferuri de 350 de milioane de euro.

De mai multe ori, Eden Hazard s-a autopropus la Real, el nefăcând niciun secret că este echipa pe care o simpatizează din copilărie, iar Zidane este idolul său. Astfel, Florentino Perez este convins că va da o lovitură de proporții, care va suplini golul lăsat de plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus în vara anului 2018.

Singura problemă din acest moment o reprezintă faptul că Chelsea a primit interdicție la transferuri pentru două perioade de marcato, până în vara anului 2020, astfel că londonezii se gândesc cum i-ar putea suplini lipsa când ei nu au voie să aducă pe nimeni în loc. Cu toate acestea, Chelsea se gândește și la faptul că nu poate ține cu forța un jucător la echipă, riscând să-și facă mai mult rău decât bine.

În plus, Hazard mai are contract cu Chelsea până în vara lui 2020, iar astfel, acum ar fi momentul oportun pentru britanici să primească o sumnă frumoasă de bani pe el, nemaiașteptând ca acesta să intre în ultimele 6 luni de contract, când l-ar putea pierde gratis.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: