image
Sursa foto: jurnal.md

Oazu Nantoi: „Vladimir Voronin nu poate înghiți invidia”

Vladimir Voronin, în calitate de tătucă politic a întregii mafii, de sub fundul politic al căruia au apărut și Zinaida Greceanâi, și „kuliokarul” Dodon, și, „vișinică pe tortă” - Vlad Pahotniuc, a declarat că nu va participa la ceremonia de învestitură în funcţie a Maiei Sandu. Stai acasă Vladimir Voronin, și bucură-te că n-ai ajuns la pușcărie pentru cele comise, menționează Oazu Nantoi, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Deputatul Oazu Nantoi vine cu o reacție la declarațiile lui Vladimir Voronin, care a menționat într-o emisiune TV, că a fost invitat la ceremonia de învestitură în funcție a Maiei Sandu, dar că nu va participa.

Fostul președinte al Republicii Moldova și liderul comuniștilor, Vladimir Voronin, a declarat că a fost invitat la ceremonia de învestitură în funcţie a Maiei Sandu, însă a decis să nu accepte invitaţia”.

De, Vladimir Voronin, în calitate de tătucă politic a întregii mafii, de sub fundul politic al căruia au apărut și Zinaida Greceanâi, și „kuliokarul” Dodon, și, „vișinică pe tortă” - Vlad Pahotniuc.

În calitate de „donator” al celor 14 deputați, pe care i-a adus în Parlamentul RM în calitate de „conserve politice” ale lui Plaha la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014, și care ( cei 14), la 21 decembrie 2015, s-au declarat platformă social-democrată „Pentru Moldova”, aderând la PDM.

În calitate de cel mai cinic șperțar politic, care i-a prostit pe cei mai nenorociți dintre noi cu eticheta „comunismului”, și care a demonstrat „ucenicilor” că puterea politică este cel mai profitabil bussines, acest Vladimir Voronin s-a declarat cel mai mare ‚moralist-constituționalist”, și mai jurist decât Mihai Ghimpu – el „a decis să nu accepte invitația” Maiei Sandu.

De, pentru el nu contează voturile celor 943 de mii de cetățeni. De, Vladimir Voronin nu poate înghiți invidia, că Maia Sandu, prin sinceritate și adevăr, a reușit să-i unească pe mai mulți cetățeni, decât el a reușit să-i prostească cu cinismul lui, și cu minciunile lui „comuniste”.

Stai acasă Vladimir Voronin, și bucură-te că n-ai ajuns la pușcărie pentru cele comise”, punctează Nantoi pe pagina sa de Facebook.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: