image
Sursa foto: digi24.ro

Un bărbat a găsit 43.000 de dolari într-o canapea cumpărată de la second-hand

Un bărbat din statul american Michigan a găsit 43.000 de dolari într-o canapea pe care a cumpărat-o cu 35 de dolari de la un magazin second-hand, informează ABC News.

Howard Kirby a cumpărat piesa de mobilier de la un magazin Habitat for Humanity ReStore din Owosso și a descoperit că înăuntrul unei perne se aflau ascunși 43.000 de dolari.

Kirby a decis să returneze banii proprietarului canapelei și s-a întors la magazin, iar managerul Rick Merling i-a contactat pe vechii proprietari.

Kirby s-a întâlnit cu proprietarii inițiali ai canapelei, joi, pentru a le returna banii. Angajații magazinului i-au contactat pe aceștia și le-a spus că bărbatul care a cumpărat canapeaua a găsit ceva "ce sigur vor vrea înapoi".

Potrivit lui Rick Merling, canapeaua i-a aparținut unui bătrân care murise în urmă cu un an. Nepoții lui au donat canapeaua și când au fost sunați de la magazin au crezut că era vorba despre niște fotografii găsite în canapea.

Merling a spus că se întâmplă des să fie descoperite lucruri ascunse prin obiectele vândute, însă Richard Kirby a fost primul care a returnat ceva.

Noutăţile partenerilor

comentarii: