image
Sursa foto: captură video

Maria Ciobanu despre Andrei Năstase: „A fost omul care ne-a ridicat pe noi la luptă cu Goliath”

Candidatul blocului ACUM la primăria capitalei, Andrei Năstase, s-a lansat ieri în campania electorală. Evenimentul a avut loc la Teatrul de Vară din capitală. Deputata Maria Ciobanu a ținut un discurs înflăcărat în care i-a adus numai cuvinte de laudă liderului Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

Maria Ciobanu a spus că :„Nu el s-a implicat în politică, ci politica l-a ales pe Andrei Năstase. Andrei Năstase s-a făcut remarcat în avocatură, deci putea să își trăiască viața bine-merci, alături de familia sa dragă. Dar, la un moment, s-a ciocnit cu zidul de neînvins, la acea vreme, ridicat de Vladimir Plahotniuc. Al Capone de Grozești transformase statul Republica Moldova într-o închisoare și nimeni, mai concret aproape nimeni, nu îndrăznea să iasă la luptă deschisă cu uzrpatorul. Andrei Năstase a fost omul care s-a ridicat și ne-a ridicat, dragi cetățeni, pe noi la luptă cu Goliath”.

Ciobanu a mai adăugat că: „Azi vedem mulți eroi, dar atunci au stat prin tufișuri sau șimai rău au făcut sliji grețoșiîn fața criminalului. Nu am să uit niciodată ce a spus Andrei Năstase în fața unei instituții de stat.: „Nici mort nu mă las până nu-l dau gata pe Plahotniuc”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: