image
Sursa foto: facebook.com

Moarte suspectă la Spitalul Clinic „Sfânta Treime”: Un medic a fost găsit fără suflare în cabinetul său

Moarte suspectă la Spitalul Clinic „Sfânta Treime” din Chișinău. Medicul toxicolog Eugen Buceațchi în vârstă de 40 de ani a fost găsit mort în cabinetul său de lucru, în acestă dimineață.

Eugen Buceațchi activa în calitate de medic toxitolog în secția Toxicologie a spitalului. Potrivit șefului secției respective, Adrian Pâslaru, colegul său a fost găsit de sora medicală, carea a intrat în cabinet să ia niște fișe și l-ar fi găsit pe scaun, lângă lavoar.

„I-ar fi stat rău și s-ar fi dus să vomite. Și în timpul acesta s-a petrecut sau infarctul masiv sau trombolie arterie pulmonară masivă. Nu a avut probleme sau să se plângă sau să aibă maladii cronice. De covid nu poate fi vorba pentru că acum se discută. Zilnic măsurăm temperatura la fiecare care vin la serviciu”, a declarat pentru Jurnal TV, șeful secției , Adrian Pâslaru.

Eugen Buceațchi era căsătorit și a lăsat fără tată trei copii. Potrivit poliției, care a fost alertă la la ora 6.00 dimineața, medicul activa în tura de noapte. Cadavrul a fost indreptat la Centrul de medicină legală, pentru efectuarea expertizelor și stabilirea cauzei decesului. Inspectoratul de Poliție Râscani a inițiat o anchetă pe acest caz.

Noutăţile partenerilor

comentarii: